Меню Затваряне

Ryanair места в самолета

Ryanair места в самолета

Ryanair предлага различни опции за места в самолета, които позволяват на пътниците да изберат местата си според техните предпочитания и нужди. Ето някои от опциите, които предлага авиокомпанията:

Ryanair места в самолета

  1. Стандартни места: Това са обикновените места на борда на самолета. При резервацията на стандартно място, авиокомпанията ще ви предостави автоматично място при катеренето на борда.
  2. Спешно място за изход: Ако искате повече пространство за краката си или предпочитате да се намирате близо до изхода на самолета, можете да резервирате спешно място за изход. Тези места се предлагат с допълнителна такса.
  3. Приоритетно посадъчно: Приоритетното посадъчно ви позволява да влезете на борда по-рано и да се настаните на мястото си без стрес и объркване.
  4. Посадъчно по време на резервацията: При резервацията на билета си, можете да изберете конкретно място от плана на самолета.
  5. Посадъчно на летището: Ако не сте резервирали предварително място, можете да изберете място на летището, преди да се качите на борда. Обаче, имайте предвид, че това може да означава, че определени места вече са заети.

При избора на места, имайте предвид, че някои места могат да имат допълнителни такси, докато други са включени в цената на билета. Зависи от вашите предпочитания и нужди какъв тип места ще изберете, но резервацията предварително може да ви осигури по-голям комфорт и спокойствие по време на пътуването.