Меню Затваряне

Ryanair домашни любимци

Ryanair домашни любимци

Ryanair предлага опция за пътуване с домашни любимци на борда на своите полети. Ако искате да пътувате със своя домашен любимец, ето някои важни точки, които следва да знаете:

Ryanair домашни любимци

 

  1. Типове домашни любимци: Ryanair разрешава пътуването на кучета и котки на борда на своите полети.
  2. Контейнери за превоз: Домашните любимци трябва да са поставени в специален контейнер, който отговаря на изискванията на авиокомпанията. Контейнерът трябва да е подходящ за размера на животното, да е здрав и безопасен за пътуване.
  3. Резервация на място: Преди пътуването ви с домашен любимец, свържете се с Ryanair и направете резервация за място за вашето животно на борда. Обърнете внимание, че броят на домашните любимци, разрешени на борда, е ограничен, затова резервацията е важна.
  4. Здравеопазване и документация: Проверете здравния статус на вашето животно и уверете се, че разполагате с всички необходими документи за пътуване, включително здравно свидетелство и ветеринарен паспорт.
  5. Ограничения и такси: Имайте предвид, че могат да важат някои ограничения и допълнителни такси за пътуване с домашни любимци. Проверете ги предварително, за да избегнете неудобства на летището.

Ryanair домашни любимци

При пътуване с домашни любимци, винаги следвайте инструкциите на Ryanair и спазвайте правилата и регулациите за пътуване с животни, за да гарантирате безопасно и комфортно пътуване за вашето животно и за себе си.