Меню Затваряне

easyjet багаж

easyjet багаж

EasyJet предлага гъвкави възможности за багаж, които да отговарят на вашите нужди и предпочитания. В зависимост от типа на закупения от вас билет, имате различни опции за багаж.

С билети тип „Само с ръчен багаж“, можете да носите едно малко ръчно багажно багажче с вас в самолета. Това ви дава възможност да бъдете по-гъвкави и да спестите време, без да плащате за допълнителен багаж.

easyjet багаж

Ако предпочитате да пътувате с повече багаж, EasyJet предлага и опцията „С ръчен багаж + 1 куфар“. С този вид билет, вие можете да носите едно малко ръчно багажно багажче и един голям куфар с вас в самолета, който да бъде отделен за вас в товарното помещение.

За да се насладите на максимална свобода при багаж, изберете билетите тип „С ръчен багаж + 2 куфара“. С този вид билети, можете да носите едно малко ръчно багажно багажче и два големи куфара с вас в самолета.

Винаги е добре да проверите и следвате инструкциите за размери и тегло на багажа, за да избегнете евентуални допълнителни такси или неудобства по време на пътуването си.

EasyJet е вашият надежден партньор за пътуване, който ви предоставя гъвкави и удобни опции за багаж, за да се насладите на приятно и безпроблемно пътуване с нас. Очакваме ви да бъдем част от вашето следващо приключение!

easyjet багаж

Какво мога да нося в ръчния багаж в самолета?

В ръчния багаж на самолета можете да носите следните предмети:

Какво мога да нося в ръчния багаж в самолета?
Какво мога да нося в ръчния багаж в самолета?
  1. Малък куфар или раница: Възможно е да носите едно малко ръчно багажно багажче с вас в кабината на самолета. Уверете се, че размерите му отговарят на ограниченията на авиокомпанията.
  2. Лични предмети: Включително дамска чанта, портфейл или лаптоп чанта. Тези предмети се допускат, дори ако вече носите ръчен куфар.
  3. Документи и ценности: Паспорт, билети за полета, пари, ключове, мобилен телефон и други ценни вещи следва да бъдат носени с вас в ръчния багаж.
  4. Лични необходимости: Козметика, лекарства и други необходими вещи могат да бъдат включени в ръчния ви багаж.
  5. Книги и списания: Забавете се по време на полета с любимата си книга или списание.
  6. Храна и напитки: Носенето на храна и напитки в ограничено количество е позволено, но уверете се, че следвате правилата на авиокомпанията относно това.

Важно е да се има предвид, че има някои ограничения относно размерите и теглото на ръчния багаж, които се различават в зависимост от авиокомпанията. Проверете специфичните правила на вашата авиокомпания преди пътуването, за да избегнете евентуални неудобства на летището.

Може ли да носим храна в ръчния багаж

Да, можете да носите храна в ръчния багаж на самолета. Някои авиокомпании позволяват пътниците да носят със себе си храна и напитки, докато други може да имат някои ограничения или изисквания относно типа и количество на храната.

Ето няколко съвета, които да помните, когато носите храна в ръчния багаж:

  1. Използвайте подходящи опаковки: Уверете се, че храната е добре опакована, за да не се разлива или разваля по време на полета.
  2. Спазвайте ограниченията: Ако има ограничения за теглото или количество на храната в ръчния багаж, следвайте ги, за да избегнете нежелани проблеми на летището.
  3. Избягвайте летящи течности: Въпреки че храната е разрешена, внимавайте с течни или геловидни продукти, които може да бъдат причислени към летящите течности и да се прилагат специфични правила за тях.
  4. Проверете специфичните правила на авиокомпанията: Всеки авиопревозвач може да има различни правила и ограничения относно храната в ръчния багаж, затова е важно да проверите тези правила преди пътуването си.