Меню Затваряне

Черен петък самолетни билети кога?

Черен петък самолетни билети кога?

Черният петък е търговски празник, който се празнува в САЩ на първия петък след Деня на благодарността. В последно време този празник се превърна в ден на големи отстъпки и намаления, включително и за самолетни билети. Обикновено тези намаления и промоции се предлагат в периода около Черния петък, който пада към края на ноември. В България обаче не е традиция да се отбелязва Черният петък, но все пак може да се намерят намаления и промоции за самолетни билети през цялата година. Важно е да следите офертите на авиокомпаниите и туристическите агенции, за да намерите най-изгодните билети за вашето пътуване.

Черен петък самолетни билети кога?

 

Кога са най евтините самолетни билети?

Най-евтините самолетни билети обикновено се намират извън пиковите сезони на туризма. В зависимост от дестинацията и пътеводителството, обикновено евтините билети се намират в началото на пролетта (април-май) и края на есента (септември-октомври). Освен това, ако пътувате в неделя или вторник, може да намерите по-евтини билети в сравнение с петък или събота, които са по-популярни дни за пътуване. Освен това, ако резервирате билетите си по-рано (най-малко 2-3 месеца преди пътуването), има повече възможности да намерите по-добри цени.

Черен петък самолетни билети кога?

Как да намерим евтини самолетни билети?

За да намерите евтини самолетни билети, можете да използвате няколко съвета:

Търсете билети предварително – често авиокомпаниите предлагат по-ниски цени, ако резервирате билетите си най-малко две седмици или повече преди датата на пътуване.

Използвайте търсачки за билети – съществуват множество уеб сайтове, които могат да ви помогнат да намерите най-евтините билети, като например Киви, АеротурММ, Myfly.bg  и други.

Бъдете гъвкави с датите на пътуване – цените на билетите се различават в зависимост от деня на седмицата, месеца или дори времето на деня. Ако сте гъвкави с датите на пътуване, може да намерите по-евтини билети.

Разгледайте различни летища – цените на билетите може да се различават значително в зависимост от летището, от което ще пътувате. Разгледайте различни варианти за летище и сравнете цените.

Регистрирайте се за бюлетините на авиокомпаниите – някои авиокомпании изпращат ексклузивни оферти и промоции на своите абонати, така че регистрирането за бюлетина им може да ви помогне да намерите по-евтини билети.

Използвайте кредитни карти с наградни точки – мнозина кредитни карти предлагат наградни точки за покупки, включително самолетни билети. Ако използвате кредитна карта с наградни точки за покупка на билети, може да спестите пари на бъдещи пътувания.