Меню Затваряне

Самолетни билети до Солун

Търсене самолетни билети до Солун

Самолетни билети до Солун

Можете да намерите самолетни билети до в този сайт от търсачката на горе, които предлага резултати за полети до града. Сред авиокомпаниите, които предлагат полети от България до Солун, са Wizz Air, Ryanair и Bulgaria Air. Цените на билетите може да варират в зависимост от датата на пътуване, наличността на места и др. Важно е да се отбележи, че в момента могат да важат различни мерки и ограничения във връзка с COVID-19, които могат да повлияят на полетите и пътуванията.

София солун самолет

Можете да полетите от София до Солун с различни авиокомпании, като Bulgaria Air, Wizz Air и Ryanair. Полетите обикновено имат продължителност около 1 час. За да намерите най-добрите цени за самолетни билети, може да проверите наличността на полети и цените на уебсайтовете за продажба на билети или на уебсайтовете на авиокомпаниите, които предлагат полети до Солун. Важно е да се отбележи, че в момента могат да важат различни мерки и ограничения във връзка с COVID-19, които могат да повлияят на полетите и пътуванията.

София солун автобус

Можете да пътувате от София до Солун и с автобус. Обикновено има директни автобусни линии между двете града, които имат продължителност около 5-6 часа. Можете да проверите наличността на автобусни билети и цените им на уебсайтовете на автобусните компании, които предлагат превози между София и Солун. Важно е да се отбележи, че в момента могат да важат различни мерки и ограничения във връзка с COVID-19, които могат да повлияят на автобусните линии и пътуванията.

 

Търсене самолетни билети до Солун

Времето на полета между София и Солун обикновено е около 1 час. Оттук обаче трябва да се добавят времето за регистрация на летището, проверка на багажа и други формалности. Общо времето за пътуване може да варира в зависимост от конкретния полет и условията на летището. Важно е да се отбележи, че в момента могат да важат различни мерки и ограничения във връзка с COVID-19, които могат да повлияят на времето на полета и пътуванията.

Самолетни билети до Солун

 

София солун влак

Не съществува директна влакова линия между София и Солун. За да се пътува с влак между двете града, е необходимо да се направят пресичания и да се използват услугите на няколко железопътни компании. Общото време за пътуване може да варира и да отнеме между 10 и 15 часа в зависимост от маршрута и използваните влакове. Важно е да се отбележи, че в момента могат да важат различни мерки и ограничения във връзка с COVID-19, които могат да повлияят на времето на пътуванията.

Самолетни билети до Солун

Бургас солун самолет

Съществуват директни полети между летище Бургас и летище Солун. Времето на полета е около 1 час. Разписанието на полетите може да варира в зависимост от сезона и възможно е да има промени поради COVID-19 мерките и ограниченията. За повече информация относно наличните полети е препоръчително да се обърнете към авиокомпаниите, които извършват полети между двете дестинации.

София солун км

Разстоянието между София и Солун е около 308 километра.

Нискотарифни самолетни билети до солун

Можете да намерите нискотарифни самолетни билети до Солун, като проверите на сайтове за търсене на билети като Myfly.bg, Kiwi.com или SkyScanner. Тези сайтове сравняват цените на билети от различни авиокомпании, включително нискотарифните, и предлагат най-добрите възможности за пътуване. Важно е да имате предвид, че цените на билетите може да се различават в зависимост от сезона и наличността на полети.

ловдив атина самолетни билети

Можете да намерите самолетни билети за полети от Пловдив до Атина, като проверите на сайтове за търсене на билети като Kiwi.com, Skyscanner или Myfly.b. Тези сайтове сравняват цените на билети от различни авиокомпании и предлагат най-добрите възможности за пътуване. Важно е да имате предвид, че цените на билетите може да се различават в зависимост от сезона и наличността на полети.