Меню Затваряне

Полети от Пловдив

Полети от Пловдив

Полети от Пловдив: Летище Пловдив е международно летище, намиращо се на около 12 километра южно от центъра на град Пловдив. Летището предлага редовни полети до различни дестинации в Европа и извън нея.

Предвидете достатъчно време за преминаване на проверките. Трябва да се явите на изхода за отвеждане съм самолета 30 минути преди обявения час на полета, в противен случай може да ви откажат качване на борда.

Полети от Пловдив извършват две авиокомпании: Ryanair и S7 Airlines.

Разписание на полетите на Ryanair Пловдив

Pазписанието на полетите на авиокомпанията Ryanair от летище Пловдив:

Понеделник: FR3097 – Полет за Бергамо, Италия – 11:30 ч.

Сряда: FR3097 – Полет за Бергамо, Италия – 11:30 ч.

Петък: FR3097 – Полет за Бергамо, Италия – 11:30 ч.

Моля, имайте предвид, че това разписание е валидно към датата на 2023 г. и може да се промени в бъдеще. За да получите точна и актуална информация за полетите на Ryanair от летище Пловдив, ви препоръчвам да проверите на уебсайта на летището или да се свържете директно с авиокомпанията.

Летище Пловдив предлага и чартърни полети до различни дестинации. Чартърните полети обикновено се организират от туроператори или други компании, като не са част от редовните полети на летището.

За да получите информация за чартърните полети от летище Пловдив, можете да се свържете със специализирани туристически агенции или да проверите уебсайтовете на различни авиокомпании, които предлагат чартърни полети.

Това е поради факта, че чартърните полети се организират от конкретни компании и разписанието може да варира в зависимост от сезона, дестинацията и туроператора.

Въпреки това, летището на Пловдив има много добри отношения с туроператори и често се предлагат чартърни полети до различни популярни туристически дестинации.

Дестинации от летище пловдив

Ето списък с някои от дестинациите, до които може да полетите от летище Пловдив:
 1. Бергамо, Италия – полети с Ryanair
 2. Лондон, Обединеното кралство – полети с Ryanair
 3. Берлин, Германия – полети с Ryanair
 4. Барселона, Испания – полети с Ryanair
 5. Айндховен, Холандия – полети с Ryanair
 6. Милано, Италия – полети с Ryanair
 7. Франкфурт, Германия – полети с Wizz Air
 8. Дублин, Ирландия – полети с Ryanair
 9. Брюксел, Белгия – полети с Ryanair

Моля, имайте предвид, че това е само част от дестинациите, до които може да полетите от летище Пловдив и често разписанието може да се променя. За да получите точна и актуална информация за дестинациите, моля проверете на уебсайта на летището или на сайтовете на авиокомпаниите.

Летище пловдив полети до германия

Летището Пловдив предлага полети до няколко града в Германия. Някои от тях са:
 1. Берлин – полети с Ryanair
 2. Франкфурт – полети с Wizz Air
 3. Кьолн – полети с Wizz Air
 4. Дортмунд – полети с Wizz Air

Моля, имайте предвид, че разписанието на полетите може да се променя, затова е препоръчително да проверите информацията за актуалните полети на уебсайта на летището или на сайтовете на авиокомпаниите.

Летище пловдив полети до лондон

Летище Пловдив предлага полети до Лондон. Полетите са организирани от авиокомпанията Ryanair и обикновено се извършват до летище Станстед в Лондон.

Моля, имайте предвид, че разписанието на полетите може да се променя, затова е препоръчително да проверите информацията за актуалните полети на уебсайта на летището или на сайтовете на авиокомпаниите.

Летище пловдив полети до италия

Да, летище Пловдив предлага полети до Италия. Полетите са организирани от авиокомпанията Ryanair и обикновено се извършват до следните градове в Италия:
 1. Бергамо (Милано)
 2. Рим (Чампино)

Моля, имайте предвид, че разписанието на полетите може да се променя, затова е препоръчително да проверите информацията за актуалните полети на уебсайта на летището или на сайтовете на авиокомпаниите.

Ето полетна информация за летище Пловдив:

 • Летището обслужва редовни и чартърни полети до различни дестинации в Европа и Близкия изток.
 • Авиокомпаниите, които извъ
  летище пловдив
  летище пловдив

  ршват полети от летището, включват Ryanair и Wizz Air.

 • Пътниците могат да използват безплатния паркинг на летището за период до 15 дни.
 • В летището има ресторанти, кафенета, магазини и други услуги за пътниците.
 • Преди пътуване е препоръчително да се провери разписанието на полетите, както и да се запознаете с изискванията за пристигащите на летището, като например контрол на документи, багаж и т.н.

Моля, имайте предвид, че това е обща информация и може да се промени. Затова е важно да проверявате актуалната информация за летището на официалния му уебсайт или да се свържете директно с него.

Контакти летище пловдив

Адрес: 4112 Крумово
Тел.: 032 601 127
Код: PDV
Хъб за: Cargoair
Надморска височина: 182 м
Отворен: 1928 г
Координати: 42°04′04″N 024°51′53″E / 42.06778°N 24.86472°E Координати: 42°04′04″N 024°51′53″E / 42.06778°N 24.86472°E
Обслужва: Пловдив

полети от пловдив до германия | полети от пловдив до франкфурт хан | летище пловдив полети до германия | полети от пловдив до италия | летище пловдив последни новини | летище пловдив дестинации | полети от pdv до lon | самолетни билети от пловдив