Меню Затваряне

Евтини самолетни билети-полети до Виена

Полети до Виена

Евтини самолетни билети-полети до Виена

полети до Виена:София-Виена е един от най-често ползваните маршрути за полети в Европа. Има няколко авиокомпании, които предлагат редовни полети между двата града, включително Austrian Airlines, Bulgaria Air и Wizz Air. Времето за полет от София до Виена е около 1 час и 30 минути. Цените на билетите са различни в зависимост от авиокомпанията, датата и времето на полета, както и от направлението на пътуване (еднопосочен или обратен билет).

Полети до Виена

полети до Виена

Ryanair софия виена

Ryanair предлага директни полети от София до Виена. Можете да проверите наличността и цените на билетите горе от търсачката за самолетни билети.
Полети до Виена
полети до Виена

Ето списък на авиокомпании, които предлагат полети от София до Виена:

  • Austrian Airlines
  • Bulgaria Air
  • Lufthansa
  • Wizz Air
  • Ryanair
  • EasyJet

Тези авиокомпании предлагат редовни полети между София и Виена, като честотата на полетите може да варира в зависимост от сезона и деня от седмицата. Пътуването обикновено отнема около 1 час и 20 минути.

София виена австрийски авиолинии

Австрийски авиолинии предлагат редовни полети от София до Виена. Разписанието на полетите може да бъде намерено на търсачката горе в менюто.

Ето няколко полетни врмемена за летище Виена от летище София:

  • Austrian Airlines: излитане от София в 06:05, пристигане във Виена в 07:15
  • Wizz Air: излитане от София в 07:30, пристигане във Виена в 08:40
  • Austrian Airlines: излитане от София в 13:50, пристигане във Виена в 15:00
  • Bulgaria Air: излитане от София в 19:50, пристигане във Виена в 20:55

Моля, имайте предвид, че графиците на полетите се променят редовно, затова е препоръчително да проверите точните часове на полета при конкретни авиокомпании.

Автобуси софия виена

От София до Виена може да се пътува с автобус. Всеки ден има разписание на автобусни линии между двете града. Времето за пътуване е около 10 часа. Разписанията и цените на билетите може да се проверят на уебсайтовете на автобусните компании. Някои от компаниите, които предлагат автобусни услуги от София до Виена са Flixbus, Union Ivkoni и BlaBlaBus.

Летище виена информация

Летище Виена, официално известно като Летище „Виена-Швайхат“ (на немски: Flughafen Wien-Schwechat), е международно летище, разположено в град Швайхат, на около 18 километра югоизточно от центъра на Виена, Австрия. То е най-големият летищен комплекс в Австрия и е важна въздушна порта в Централна Европа, обслужваща над 200 дестинации по света.