Меню Затваряне

Евтини самолетни билети до Париж Франция

Евтини самолетни билети до Париж Франция:Париж – град, в който ще се влюбите завинаги

Да, наистина Париж е страхотно наситен с магията на любовта, романтиката, страстта. Там директно влизате в различен ритъм на живот! В ритъм, окриляван от мелодията “О Шанз- Елизе…”, дните от ваканцията в Париж изтичат неусетно, а вечерите са невероятно обаятелни.
И ако имате възможност, една, макар и кратка ваканция в Париж ще Ви зареди с топлина.

Ако пък имате намерение да предложите брак на любимия човек, въобще няма какво да му мислите. Париж държи титлата за най-подходящото място за тази цел.
И въпреки че целият Париж е едно приключение, си заслужава предварително да маркирате някои ключови места – места, които са се превърнали в символи на града и на цяла Франция.

Сред тях са Лувърът, Триумфалната Арка, Айфеловатакула, Нотр Дам.

Тези забележителности наПариж украсяват всякакви пощенски картички и са в основата на всякаквисувенири, които може да закупите оттам.

И наистина трябва да посетите музей в Париж.

Музеите са туптящото сърце натози център на културата в Европа. Без съмнение трябва да отделите време заЛувъра, но не бива да се пропускат и по-дребните културни съкровища. Катоексцентричния културен център Жорж Помпиду например! Той е средище нацивилизацията и научната мисъл. Представлява внушителен комплекс с високо-технологичнаархитектура, в който се помещават Обществената библиотека, Институтът за наука,музика и проучвания на акустиката и Националният музей за модерно изкуство.

Шанз-Елизе

След като напоите душата си сфренска култура, може да се разходите по Шанз-Елизе. Как звучи, а? Като втуристическа приказка, пълна с изтънчени вълшебства. Освен на вълшебнотоусещане, там ще се насладите на луксозни магазини и заведения.

На Шанз-Елизе ще заплувате велегантен буржоазен стил – с аромат на Париж.. Ще имате усещането, че участватев модерна и много френска пиеса!

Айфеловата кула

Разбира се не бива дапропускате да се насладите на величието на Айфеловата кула в Париж. Това енай-известната структура в света, тъй като е достатъчно нова и модерна, за да еатрактивна и днес и е събрала достатъчно история в себе си, за да е позната навсеки.

Според някои изследователи,Айфеловата кула е марка не само на Париж и Франция, а и на цяла Европа. В многопроучвания е установено, че за хора от САЩ, Япония и Австралия именноАйфеловата кула изниква в съзнанието, като първа асоциация за Европа.

Това категорично означава, чев Париж ще се докоснете не само до богато френско, но и до богато европейскокултурно наследство.

Марсово поле в Париж – едно незабравимо докосване дофренския стил на отмора

Ако искате да отпочинетенаистина по френски, пътуващите купонджии горещо ще ви препоръчат Марсовотополе в Париж. След посещение във Франция, всеки турист се хвали с това, чевидял Айфеловата кула, Лувъра, Шанз-Елизе… Но само опитният турист, този,който намира забавлението на всяко кътче на земното кълбо, отделя достатъчноентусиазъм за Марсовото поле.

Париж

Там се завихря с пълна силадухът на френското забавление! Можете да пиете вино, да пеете френски песнинасред просторната шир, да играете фризби, да четете приятна книга.

На Марсово поле ще сенасладите на простор, внимателно подбрани цветя и мигове на кротка романтика.

Така ще се докоснете дофренската душа. Защото ще я хванете в момент на кротко блаженство. И опияненаот духа на свободата, веселието и хубавото вино! Не пропускайте Марсово поле,когато отидете до Париж!

Париж

Как да стигнете до центъра на Париж?

Париж има 3 международни летища:

  • Шарл дьо Гол – намира се на 23 километра от центъра награда. От него е удобно да стигнете до центъра на Париж с влак -CDG Airport To Paris
  • Орли – намира се на 14 километра от центъра на града.Също може да стигнете до центъра с влак – ORY Airport to central Paris)
  • Бове – намира се на 86 километра от центъра на града.За да се придвижите от него до центъра може да използвате влак – BVAAirport to central Paris

Какви са цените в Париж?

Високи са! Но всяко евро систрува! Защото каквото и да правите там, носи различен  дух. Нищо не е обикновено! Вие сте в Париж!

За да Ви ориентираме, ще Викажем, че чаша кафе в Париж струва средно 3 евро, а еднократен билет заградския транспорт – 1.80 евро.

Щом имате възможност,посетете Париж! И ще се влюбите завинаги!

Какви са цените в Париж?

Цените в Париж могат да бъдат доста високи в сравнение с други градове. За храна и напитки, цените в ресторантите и кафенетата могат да се започнат от около 10-15 евро за едно ястие или напитка. Цените на хранителните стоки в супермаркетите са обикновено по-ниски, но все още могат да бъдат по-високи в сравнение с други дестинации.

Хотелските цени също могат да бъдат високи, особено в центъра на града. Цените на обществения транспорт са разумни, но може да се окаже по-икономично да се ходи пеша или да се наеме велосипед.

Най-добре е да планирате своята почивка и да започнете да търсите хотели, ресторанти и забележителности предварително, за да можете да се ориентирате по отношение на цените и да направите бюджет, който да отговаря на вашите нужди.