Меню Затваряне

Изиджет самолетни полети (Еasyjet)

Изиджет самолетни полети: Английската низкотарифна авиокомпания Изиджет (Еasyjet) обслужва своите клиенти от средата на 90-те години на миналия век. Нейните самолети летят до почти всички европейски страни, както и до Мароко, Египет, Турция и Израел. Авиокомпанията оперира с най-новите и най-сигурните самолети за превоз на пътниците си, затова ние от Myfly ви препоръчваме да се възползвате от разнопосочните евтини самолетни билети на Изиджет (Еasyjet).

Изиджет самолетни полети
Изиджет самолетни полети

Цените, които предлагаме са действително атрактивни, но това важи в случай, че пътувате с един ръчен багаж до 20 кг., който е с размери до 55 x 45 x 25 см. Тоест не можете да носите като ръчен багаж дамска чанта и чанта за лаптоп.

Трябва да признаем, че низкотарифните компании ни научиха да опаковаме компактно своя багаж! Другото, което се научихме да правим рутинно, е да резервираме билетите си онлайн и по същия начин да се регистрираме за полета. Някои летища (в Копенхаген, например) Изиджет (Еasyjet) не предлага регистрация на гише и това трябва да проучите предварително. Електронният ви билет получавате директно на вашата електронна поща.

Полети на Easyjet от България

EasyJet предлага полети от България до различни дестинации в Европа. Компанията обслужва полети от летище София до Лондон (Гатуик и Лутън), Берлин, Базел, Милано, Рим, Брюксел, Амстердам, Женева и Париж (Орли и Шарл де Гол). За да намерите повече информация за полетите на EasyJet от България, можете да посетите официалния им уебсайт или да проверите на сайтове за търсене на ниски цени на полети.

Кога са най евтини самолетните билети на изиджет?

EasyJet е нискотарифна авиокомпания, която обикновено предлага по-евтини билети в извънсезонните периоди на годината. Лятото и празниците обикновено са по-скъпи периоди, защото има по-голямо търсене на билети за пътуване. Ако търсите по-евтини билети на EasyJet, може да разгледате да пътувате през пролетта или есента, когато цените на билетите обикновено са по-ниски. Освен това, ако резервирате билетите си достатъчно рано, може да се възползвате от по-ниски цени и специални оферти, които предлага EasyJet.
Евтини самолетни билети на Изиджет (Еasyjet)
Евтини самолетни билети на Изиджет – Еasyjet

Пътуване с деца в изиджет полети

Хубаво е да знаете, че децата до двегодишна възраст, които пътуват на една седалка с родител, нямат право на ръчен багаж. Превоз на регистриран (отново онлайн) багаж се извършва срещу допълнително заплащане.  Също срещу заплащане можете да се възползвате от услугата за приоритетно качване на борда на самолета, превоз на спортно оборудване или музикални инструменти, като и тук размерът на превозваната вещ е от значение за размера на допълнителното заплащане. Забранява се превоз на животни, с изключение на кучета-водачи, които пътуват със своите стопани.

Изиджет самолетни полети

Авиокомпанията се стреми да бъде и социално отговорна. Освен тези, които са си платили за това, приоритетно на борда на самолета се качват първо хората с увреждания, след това родителите с деца, а след тях се подреждат онези, които първи пристигат към изхода за самолета.

И още нещо важно, с което Изиджет (Easyjet) демонстрира специално отношение към пътниците си: в случай, че сте закъснели за полета си и информирате компанията до 2 часа след полета, можете срещу символична сума да  пътувате със следващия полет за избраната от вас дестинация. Или ако сте пристигнали по-рано на летището и за рейса преди вашия има свободни места, можете да пътувате с предходния на вашия полет абсолютно безплатно. Ето защо Изиджет (Easyjet) остава една от най-предпочитаните низкотарифни авиокомпании в Европа.

Евтини самолетни билети на Изиджет

Ние успяваме да ви предложим евтини самолетни билети на Изиджет (Еasyjet), защото самата авиокомпания води политика на икономии: не издава хартиени билети, не хаби паричен ресурс за храна (можете обаче специално да поръчате храна, за което ще трябва да си платите). С цел икономия на горивото (и за да изхвърля в атмосферата по-малко вредни газове), авиокомпанията извършва директни полети до дестинациите, които обслужва и оперира с нови, по-икономични самолети ( Airbus A319 и Boeing 737-700).

Безбожно евтини самолетни билети

Ако търсите безбожно евтини самолетни билети, можете да разгледате нискотарифните авиокомпании използвайки търсачката за самолетни билети от горното меню на тази страница и въвеждайте вашите избирани дати и дестинация.

Търсачката дава ви възможност да сравнявате цените на полети от различни авиокомпании и да намерите най-евтините варианти. Все пак, трябва да имате предвид, че много от тези нискоценни билети имат допълнителни такси и ограничения, като например ограничения за багаж или избор на седалки. Преди да резервирате билет, винаги проверявайте допълнителните такси и условия, за да избегнете нежелани изненади.

Летище софия изиджет

EasyJet използва летище София като база за своите полети от и до България. Те предлагат редовни полети от летище София до различни дестинации в Европа, включително до Лондон, Милано, Рим, Берлин, Париж и други градове. Можете да намерите информация за полетните графици на EasyJet и да резервирате билети директно от търсачката на горното меню или през туристически агент АеротурММ ОТДЕЛ РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ Телефон (+359 2) 946 11 08 (+359 2) 846 20 00 Факс (+359 2) 943 42 36 Мобилен (+359 ) 886 27 27 40 (+359) 888 11 69 69 ticketing2@aerotourmm.com.

Изиджет багаж

EasyJet има строги правила за багаж и пътниците трябва да спазват тези правила, за да избегнат допълнителни такси и главоболия. Всяка пътническа раница не трябва да надвишава размерите на 56 х 45 х 25 см (включително дръжките и колелата). Освен това, пътниците могат да вземат със себе си една допълнителна малка чанта или лаптоп, която да поставят под седалката.

Относно багажа за регистрация, в зависимост от типа на билета, пътниците могат да включат 1 или 2 чекирана багажа, като максималното тегло на всеки багаж не трябва да надвишава 23 кг. Трябва да се има предвид, че допълнителни такси се калкулират за чекиран багаж, който се добавя по-късно или е по-тежък от разрешеното. За повече информация относно багажните правила на EasyJet, посетете техния уебсайт или се свържете с тяхната клиентска поддръжка

easyjet check-in

EasyJet предлага няколко начина за регистрация на полетите.

Електронният чек-ин е наличен от 30 дни до 2 часа преди излитане и може да се осъществи онлайн чрез уебсайта на EasyJet или чрез мобилното приложение на компанията. След като се регистрирате електронно, можете да получите бордните карти на мобилния си телефон или да ги изпечатате.

Ако предпочитате, можете да се регистрирате на летището в киосковете за самостоятелен чек-ин, който е наличен от 2 часа до 40 минути преди излитане. Тук можете да използвате електронния код за резервация или да се регистрирате чрез своя паспорт.

За пътници с необходимост от специално обслужване (например пътници с увреждания), EasyJet предлага отделен бюро за чек-ин на летището.

Контакти на изиджет българия

За да се свържете с Изиджет България, можете да използвате следната информация за контакт:

Адрес: гр. София, кв. Люлин 1, ул. „Димитър Манов“ № 52, ет. 5

Телефонен номер: +359 2 920 66 66

Имейл адрес: info@easyjet.com

Уебсайт: easyjet.com/bg

Също така, можете да се свържете с тях чрез социалните мрежи, като например Facebook или Twitter, като потърсите профила им на EasyJet за Изиджет самолетни полети.