Меню Затваряне

Евтини самолетни билети до Хамбург

Евтини самолетни билети до Хамбург

Евтини самолетни билети до Хамбург

Ето няколко варианта за търсене на евтини самолетни билети до Хамбург:
 1. Използване на онлайн търсачка от горното меню  за самолетни билети или използвайте сайтове като kiwi.com, Myfly.bg, Google flights . Както е нашия търсачка и тези уебсайтове сравняват цените на билетите от много различни авиокомпании и търсят за най-евтините варианти.
 2. Абониране за бюлетините на авиокомпаниите, които предлагат полети до Хамбург. Често тези бюлетини включват специални оферти и намаления.
 3. Резервиране на билети по време на сезонните промоции, като летните и зимните разпродажби.
 4. Планиране на пътуването си извън високия сезон, когато цените на билетите са по-ниски.
 5. Търсене на алтернативни летища в близост до Хамбург. Иногда пътуването до такива летища може да бъде по-евтино, докато от там можете да продължите с обществен транспорт или кола.

София хамбург Wizz Air

Wizz Air предлага полети от София до Хамбург. За да намерите информация за наличните дати, цени и да направите резервация, използвайте търсачката от горното меню. Там ще можете да намерите и информация за допълнителни услуги като багаж, настаняване и трансфери.

Евтини самолетни билети до Хамбург
София хамбург Wizz Air

Варна хамбург

Директни самолетни полети от Варна до Хамбург няма. За да пътувате от Варна до Хамбург са ви необходими преходни полети или да пътувате с друг вид транспорт.

Летище хамбург пристигащи

Летището в Хамбург има няколко терминала, към които пристигат различни полети. За да проверите информация за пристигащите полети в Хамбург, можете да посетите уебсайта на летището – https://www.hamburg-airport.de/bg/ или да използвате онлайн приложения за проследяване на полети, като например Flightradar24 или FlightStats. Там ще можете да видите актуална информация за пристигащите полети, терминали и часове на пристигане.

 

Летище близо до хамбург

Близкото летище до Хамбург е Летище Хамбург (Hamburg Airport), намиращо се на около 8 километра северно от центъра на града.
Пловдив хамбург самолетни билети

Пловдив хамбург самолетни билети

За съжаление, няма директни полети от Пловдив до Хамбург. Въпреки това, можете да потърсите полети от София или Варна до Хамбург от търсачката на горното меню тъй като те са по-големи летища и имат по-широка гама от налични полети. Различни авиокомпании като Wizz Air, Ryanair, Lufthansa и други предлагат полети до Хамбург от София или Варна.

Пътуване до хамбург

За да пътувате до Хамбург има няколко опции, в зависимост от вашите предпочитания и възможности:
 1. Самолет – има редовни полети от София, Варна и Пловдив до летище Хамбург. Цените на билетите се различават в зависимост от сезона и оператора на полетите.
 2. Автомобил – можете да наемете кола или да пътувате с вашата собствена кола. Разстоянието между София и Хамбург е около 1800 км и пътуването може да отнеме около 18-20 часа. Важно е да имате валидна шофьорска книжка и да се запознаете с пътните правила в Германия.
 3. Влак – можете да пътувате с влак от София до Хамбург, с пресмятания часови диапазон около 22 часа. Важно е да закупите билет предварително и да проверите разписанието на влаковете.
 4. Автобус – има различни автобусни компании, които предлагат пътуване от София до Хамбург. Пътуването може да отнеме около 25-30 часа в зависимост от маршрута и времето на годината. Цените на билетите се различават в зависимост от оператора и сезона.

Туристически съвети за пътуване до хамбург

Хамбург е голям град в Северна Германия, който предлага на посетителите множество забележителности и възможности за развлечения. Ето няколко туристически съвета, които да помогнат на пътуващите до Хамбург:
 1. Разходка из квартал Сен Паул: Това е най-старият квартал на Хамбург и е пълен с интересни магазини, ресторанти и барове.
 2. Посещение на Миниатюрен свят: Това е музей, който представя най-известните забележителности и градове от цял свят в миниатюрен мащаб.
 3. Разходка до Планетариум Хамбург: Там ще можете да наблюдавате звездното небе и да се насладите на интересни прожекции за вселената.
 4. Посещение на хамбургския порт: Това е един от най-големите и най-значимите портове в Европа и е дом на множество музеи и забележителности.
 5. Разходка до парка „Планетариум“: Там ще можете да се насладите на природата, да разходите по красивите градини и да посетите животинския парк.
 6. Опитайте традиционната хамбургска храна: Не пропускайте да опитате някои от местните специалитети като „Фрикаделки“ (мясни топчета) или „Аал супе“ (рибена супа).
 7. Посещение на музеите на Хамбург: Градът е дом на много музеи, като например музея на изкуствата, музея на историята на Хамбург и музея на науката.
 8. Разходка до Ратушния площад: Това е едно от най-популярните места в града и е дом на красивата Ратуша на Хамбург.
 9. Посетете знаменитата „Рейпербан“: Това е най-известният квартал на Хамбург, който предлага много възможности за забавления и нощен живот.