Меню Затваряне

Евтини самолетни билети до Мюнхен

Евтини самолетни билети до Мюнхен

Евтини самолетни билети до Мюнхен

Самолетни билети софия мюнхен цени

Самолетните билети от София до Мюнхен могат да имат различни цени, като те зависят от множество фактори, като например датата на полета, часа на излитане и пр. Обикновено, ако резервирате билети по-рано, можете да ги намерите на по-ниски цени. Средната цена на билет за полет от София до Мюнхен може да се движи между 100 и 200 евро, в зависимост от условията на пътуване. Използвайте онлайн търсачка за самолетни билети от горната меню и проверете налични полети и цени за мюнхен.

Полет софия мюнхен луфтханза

Луфтханза предлага полети от София до Мюнхен. Можете да проверите разписанието и наличността на билети на уебсайта им или чрез техните офиси и агенции за продажба на билети.

Мюнхен е град в Южна Германия, който е известен с богатата си култура, забележителности и красива природа.

Ето някои полезни туристически информации за български граждани, които пътуват до Мюнхен:

  1. Виза – за пътуване до Мюнхен, българските граждани не са задължени да имат паспорт и виза за Германия, лична карта е достатъчно. За подробности относно издаването на виза може да се обърнете към Германското посолство в България.
  2. Език – официалният език в Мюнхен е немски, но много хора говорят и английски език, особено в туристическите зони.
  3. Климат – Мюнхен има умерен континентален климат, който се характеризира със студени зими и топли лета. Препоръчително е да се облечете топло през зимата и да носите дъждобрани през лятото.
  4. Транспорт – Мюнхен има развита мрежа от обществен транспорт, която включва метро, автобуси и трамваи. Можете да закупите еднократни билети или дневни карти от автоматите за продажба на билети на спирките.
  5. Забележителности – Мюнхен е пълен с исторически забележителности и музеи. Някои от най-известните включват Новата ратуша, Мюнхенския дворец, Музея на BMW и Алте Пинакотек.
  6. Храна и напитки – Мюнхен е известен със своята бира и традиционната германска кухня. Препоръчително е да опитате пържени сирена, картофи и баварски прясно изпечен хляб.
  7. Безопасност – Мюнхен е много безопасен град, но все пак е препоръчително да се пазите от кражби и да внимавате с личните си вещи в тълпите.
  8. Валута – валутата в Германия е евро,

Бургас мюнхен самолетни билети

Евтините самолетни билети от Бургас до Мюнхен могат да бъдат намерени тук от търсачката за самолетни билети, от горната меню или на сайтове като , kiwi.com или myfly.bg. Цените обикновено се различават в зависимост от датата на пътуване и датата на резервацията, затова е добре да проверите цените на различни дати и да резервирате билета си предварително, за да получите по-добра оферта. Общото разстояние между Бургас и Мюнхен е около 1200 километра, а времето на полета обикновено е около 2 часа и 20 минути.

Време на полет софия мюнхен

Времето на полета от София до Мюнхен обикновено е около 2 часа и 5 минути. Отметнете, че времето може да варира в зависимост от разписанието на полетите, промените на маршрута и метеорологичните условия.
Евтини самолетни билети до Мюнхен
Евтини самолетни билети до Мюнхен

 

Вижте оферти за полети и резервирайте самолетни билети до Мюнхен онлайн, в офис или на 088 352 2322. Намерете евтини самолетни билети от Bulgaria Air, Wizz Air, Ryanair, Easyjet Топ оферти, промоции за самолетни билети с гарантирано най-ниски цени до Мюнхен

Полети от мюнхен до софия днес

Използвайте нашата търсачка за полети от горното меню на тази страница и изберете днешната дата, преди да натиснете бутона за търсене.

Нашата търсачка ще ви покаже списък с налични полети и цени за Мюнхен. В него ще бъдат включени и нискотарифните превозвачи.

Ако намерите добра цена, можете да направите своята резервация в реално време с вашата дебитна или кредитна карта.

Спешна резервация за Мюнхен по телефона

Можете да направите резервация, като се обадите на AerotouMM, като използвате следните данни за контакт

ОТДЕЛ РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Телефон
(+359 2) 946 11 08
(+359 2) 846 20 00

факс
(+359 2) 943 42 36

Мобилен
(+359 ) 886 27 27 40
(+359) 888 11 69 69

ticketing2@aerotourmm.com