Меню Затваряне

Евтини самолетни билети до Москва

Евтини самолетни билети до Москва: Москва – градът на контрастите, наричан „Третият Рим“ и „Голямото село“. Както и да бъде наричан обаче, той е столица на една от най-големите държави в света. Затова ви препоръчваме да се възползвате от предложенията за евтини самолетни билети до Москва и на всяка цена да посетите забележителностите на този град, които са толкова много, че е трудно да се изброят всички.

В Москва има четири летища за пасажери: Биково, Внуково, Домодедово и Шереметево. Първите две обслужват предимно вътрешните полети, а последните две са известни международни летища, където много пътници правят трансфер на друг самолет, за да стигнат крайната дестинация.

Евтини самолетни билети до Москва
Евтини самолетни билети до Москва

Непременно се сдобийте с евтини самолетни билети до Москва, за да разгледате Кремъл и всички исторически, религиозни и културни паметници наоколо: Червения площад, Събора на Василий Блажени, Историческия музей, Мавзолея, ГУМа, Александровския сад, Третяковската галерия, Големият театър и много-много други места.

Отделно си заслужава да се споменат московските манастири, визитната картичка на които безспорно е един от най-красивите московски храмове – Новодевичия манастир.

Евтини самолетни билети до Москва

Властите на Москва срещу определена цена предлагат на гостите на града уникална карта за туристи, наречена Moscow Pass, която позволява безплатно посещение на най-добрите музеи, екскурзии по града с отстъпка в цената, също отстъпка на консумацията в кафенетата и ресторантите на града, при наем на коли и велосипеди.

Евтини самолетни билети до Москва

За по-удобното разглеждане на забележителностите ще спомогне чудесно развитата транспортната градска мрежа на наземния транспорт: автобуси, трамваи, тролейбуси и маршрутки; и подземната железница – метрото. Също така може да се възползвате от услугите на стотици фирми, предлагащи атомобили под наем.

Евтини самолетни билети до Москва

Безжичен интернет има навсякъде в града. Дори има покритие в многото зелени площи в Москва. В метрото също има безплатен интернет, но забележете – във влаковете, а не на самите метростанции.
Москва не е световна шопинг столица, но тук можете да намерите абсолютно всичко: от нискокачествени виетнамски изделия до изключително скъпи яхти. В града има над 200 големи търговски центъра.

Туристите пазаруват изделия на традиционните руски занаяти, много популярни са матрьошките, чайни сувенири, подноси и други предмети, изписани с традиционната руска техника за изографисване на керамика – гжел, също така особен интерес има към предметите от епохата на СССР.
И накрая един съвет – преди да си закупите евтини самолетни билети до Москва, потърсете си място, където ще отседнете. Хотелите в града поддържат високи цени и е хубаво да сте си направили резервация по-отрано. Това ще ви гарантира престой в приличен хотел на достъпна цена.

Резервация самолетни билети до Москва през телефон

Можете да направите резервация за самолетни билети до Москва през телефон, като се свържете с избраната от вас авиокомпания или с туристическа агенция, която предлага услуги за резервация на билети.

АеротурММ-Руски културно-информационен център в Република България  ОТДЕЛ РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ Телефон (+359 2) 946 11 08 (+359 2) 846 20 00 Факс (+359 2) 943 42 36 Мобилен (+359 ) 886 27 27 40 (+359) 888 11 69 69 ticketing2@aerotourmm.com

Преди да звъннете, е добре да имате при себе си информация за датите на пътуване, броя на пътниците и предпочитаните часове на излитане и кацане. Също така, може да имате предварително избрана авиокомпания, за която искате да резервирате билети.

Когато звъннете, ще трябва да предоставите тази информация на оператора на телефона и да потвърдите резервацията.

Чартърни полети до русия

Чартърни полети до Русия също са възможни. Чартърните полети са полети, които не се извършват на редовни линии, а се арендуват от конкретна група пътници или туристическа агенция за определена дестинация.

Множество туристически агенции предлагат чартърни полети до Русия, особено до най-известните туристически градове като Москва и Санкт Петербург. Често тези чартърни полети се организират по време на високия сезон за туризъм.

Обикновено тези чартърни полети имат определени дати на заминаване и връщане, които трябва да се спазват. Цените на билетите за чартърните полети могат да са по-високи или по-ниски в зависимост от условията на договора за аренда на самолета и от броя на пътниците, които са резервирали места.

Ако търсите чартърни полети до Русия, можете да се обърнете към туристически агенции или да търсите информация в интернет за възможности за чартърни полети.

Самолетни билети до русия цени

Цените на самолетните билети до Русия могат да варират в зависимост от множество фактори, като сезонност, наличност, авиокомпания, дати на пътуване и други.

Обикновено, ако резервирате билети за по-рано, можете да получите по-ниски цени. Също така, ако изберете да пътувате извън високия сезон за туризъм, цените също могат да са по-ниски.

Цените на билетите също могат да се различават в зависимост от авиокомпанията, която изберете. Някои от авиокомпаниите, които предлагат полети до Русия, са Aeroflot, Bulgaria Air, S7 Airlines и други. Всяка от тези авиокомпании може да предлага различни цени в зависимост от датите на пътуване и наличността на билетите.

За да получите по-добра представа за цените на самолетните билети до Русия, можете да търсите информация в интернет или да се обърнете към туристически агенции, които могат да ви предложат различни оферти и пакети за пътуване.

София москва полет време

Времето на полета от София до Москва може да варира в зависимост от различни фактори, като например маршрутът, избраната авиокомпания, времето на спиране и други. Обикновено полетът от София до Москва отнема около 2 часа и 30 минути.

Въпреки това, важно е да се има предвид, че това е времето на самия полет и не включва времето, необходимо за предварителна проверка на летището, процедурите за качване на борда на самолета и други.

Поради това, ако пътувате от София до Москва, е препоръчително да пристигнете на летището най-малко 2 часа преди излитането на полета, за да можете да преминете през всички необходими процедури и да сте готови за качване на борда на самолета.

София москва км

Бургас москва полети

Има налични полети от Бургас до Москва, предлагани от няколко авиокомпании, включително Aeroflot и S7 Airlines. Времето на полета може да варира в зависимост от избраната авиокомпания и маршрута, но обикновено полетът от Бургас до Москва отнема около 2 часа и 30 минути. За повече информация относно наличните полети и цените им, може да се обърнете към туристически агенции или да потърсите информация в интернет.

Виза за русия

Гражданите на България имат нужда от виза за посещение на Русия. За да получите виза за русия, трябва да подадете заявление в консулския отдел на Русия в България и да представите необходимите документи. Тези документи могат да включват паспорт, снимка, покана или хартия за регистрация, доказателство за финансово състояние и други. Важно е да се има предвид, че процесът за получаване на виза може да отнеме известно време и е препоръчително да започнете процедурата поне няколко седмици преди пътуването си.