Меню Затваряне

Евтини самолетни билети до Лансароте Испания

Евтини самолетни билети до Лансароте, Испания:Посетете любимия остров на лятото- Лансароте

Там прекарват лятната си ваканция най-много слънчеви лъчи. Кое е това толкова лятно място?

Остров Лансароте!

Лансароте е остров, част от Канарските острови, наредил се до местата по света, превърнали се в цветни и много екзотични метафори за лятна ваканция. И като казахме цветни…

Лансароте е един летен свят с уникален цвят. Пейзажите на този испански остров са поразителни – едни от най-впечатляващите пейзажи на света. Съчетават златисти пясъчни плажове, лазурни води, буйна зеленина. Истинска лятна дъга!

Освен с ваканционната си екзотика, Лансароте е популярен с много забележителни места, образуването на които се дължи на вулканичната активност в миналото. В резултат на вулканичните изригвания през 17 и 18 век, на територията на острова са образувани много атрактивни пещери, а тъмните нюанси на лавата се открояват на фона на златистите плажове и лазурната вода. И цялата екзотика на природата на Лансероте е съчетана с атрактивна архитектура, в която се преплитат традиция и съвремие в името на една мисия – да радват окото.

Какво да видите в Лансароте?

За да е пълно изживяването Ви, съчетайте магичните пейзажи, с някои от най-популярните забележителности на Лансароте. Определено има какво да видите, защото островът е център на културата на Канарските острови.

Обезателно посетете Национален парк Тиманфая – едно от 10-те най-вълнуващи места на Канарските острови. Национален парк Тиманфая ще Ви плени с незабравима атмосфера, екзотична разходка с камила и великолепен край на деня, около барбекю, захранвано от геотермална енергия.

Евтини самолетни билети до Лансароте Испания

Интересното на парк Тиманфая в Лансароте е, че на негова територия има 32 вулканични върха! Това придава на местността особен лунен вид и прави екскурзията някак… космическа!

Други атрактивни места в Лансароте са:

Коста Тегисе – перфектно място за семейна почивка 

  • Аресифе – столица на Лансароте. Близо до него е паркът Тиманфая
  • Harijan
  • Пещерите Хомеос дел Агуа и лос Вердес – намират се в огромни и създаващи атрактивен лабиринт тунели, които свършват с океана. По тази причина, в миналото в тях се укривали пирати и ако ги обикаляте с гид ще се насладите на доста чудни истории за вълнуващи приключения.
  • Ла Корона – това е най-големият вулканичен кратер на острова

Ваканцията на Лансароте е напоена със слънце, природа, лято. Там лятната ваканция винаги е изпълнена с екзотика и много настроение. Сякаш самото лято отмива тежките мисли.

Евтини самолетни билети до Лансароте Испания

Как да стигнете до центъра на Лансароте?

 Летище Лансароте е единственото на острова и се намира на 5 километра от столицата Аресифе. От летището до различни части на острова може да стигнете лесно с автобус, такси или кола под наем. Автобусните линии, които може да ползвате са само 3.

  • Автобус 22 – ще Ви транспортира до столицата
  • Автобус 23 – ще Ви транспортира до плаж Honda
  • Автобус 61 – ще Ви транспортира до плаж Blanca

Какви са цените в Лансароте?

Опитайте местните напитки, защото са любопитни и сравнително евтини. Чаша бира на острова струва около 1,5 евро, а чаша кафе – около 1,4 евро.

 Направете си една блежена ваканция в Лансароте. Посетете любимия остров на лятото!

Полети до Лансароте

Лансароте е красив остров в Канарските острови и предлага много възможности за почивка и релаксация. Можете да стигнете до Лансароте с полет от множество големи европейски градове, включително от София. Редовни полети до Лансароте предлагат авиокомпании като Ryanair, easyJet, Norwegian и др. Цените на билетите може да варират в зависимост от датата на полета и наличността на места в съответния полет. За да намерите най-изгодните билети, може да използвате онлайн търсачка за самолетни билети от горното меню . Търсачката ще ви предоставят възможността да сравните цените на билетите от различни авиокомпании и да изберете най-подходящата за вас. Преди да резервирате билетите си, проверете внимателно условията на авиокомпанията, за да избегнете нежелани сюрпризи по време на пътуването си.

съвети за Лансароте

Лансароте е красив остров, който може да бъде посетен през цялата година благодарение на топлото си климатично време. Някои от съветите за пътуване до Лансароте включват:

Изберете подходящото време за посещение: Лансароте има много топло време през цялата година, но ако търсите по-изгодни цени и по-малко туристи, можете да посетите острова извън сезона.

Разходете се по плажовете: Лансароте има много красиви плажове, където можете да се разхождате и да се наслаждавате на красивия пейзаж.

Опитайте се да посетите националния парк Тиманфая: Това е красив парк с много вулкани, който може да бъде изследван от туристи.

Опитайте местната кухня: Лансароте има много добри ресторанти и места за хранене, където можете да опитате местни ястия, включително риба, паеля и др.

Разходете се по градовете и селата: Лансароте има много красиви градове и села, където можете да разходите и да се наслаждавате на местната архитектура и култура.

Опитайте се да се качите на вулкан: Лансароте има много вулкани, където можете да се качите и да се наслаждавате на красивите гледки.

Не забравяйте да купите някои сувенири: Лансароте е добро място за купуване на местни сувенири, като например керамични изделия и красиви текстилни изделия.

Това са някои от съветите за пътуване до Лансароте, които може да ви бъдат от полза по време на почивката ви на острова.