Меню Затваряне

Евтини самолетни билети до Киев‎

Евтини самолетни билети до Киев‎

Евтини самолетни билети до Киев‎: Цените на билетите за полети от София до Киев варират в зависимост от авиокомпанията, датите на пътуване и наличността на билети. Най-добре е да проверете от търсачката на горе използвайки авиокомпаниите като Wizz Air, Ryanair, Ukraine International Airlines и др., за да видите актуалните цени и наличност на билети за желаните дати на пътуване до киев или от киев до софия.

Разстоянието между София и Киев е около 1000 км, а продължителността на полета е около 1,5 – 2 часа в зависимост от авиокомпанията и рутата на полета. При полети с прекачване в други градове, общото време на пътуване може да бъде по-продължително.

Преди да резервирате билети за полет от София до Киев, е добре да проверите всички изисквания за пътуване, както и необходимостта от виза и други документи. Някои авиокомпании може да изискват ваксинационен сертификат или тест за COVID-19 преди качване на борда на самолета. Така че е важно да се запознаете с всички подробности и изисквания преди да резервирате билетите си.

София Киев автобус

Пътуването с автобус от София до Киев е възможно, но може да бъде дълго и уморително. Има различни автобусни компании, които предлагат транспорт от София до Киев, като някои от тях са: FlixBus, Eurolines и др.

Разстоянието между София и Киев е около 1300 км, което означава, че пътуването може да отнеме около 24 – 30 часа, в зависимост от маршрута и времето за престой в границите на другите държави.

Цените на билетите за автобус от София до Киев също варират в зависимост от автобусната компания, датите на пътуване и класа на билета. Обикновено по-рано резервираните билети са по-евтини, а така също може да се получи отстъпка, ако резервирате онлайн.

Преди да резервирате билети за автобус от София до Киев, е добре да проверите всички изисквания за пътуване и да се уверите, че разполагате с всички необходими документи. Някои държави може да изискват виза, а за други е необходимо да представите отрицателен тест за COVID-19. Така че е важно да се запознаете с всички подробности и изисквания преди да резервирате билетите си.

Пътуването с кола от София до Киев може да бъде дълго, но и интересно, тъй като ще имате възможност да преминете през няколко държави и да се насладите на красиви гледки по пътя. Разстоянието между София и Киев е около 1300 км, което обикновено отнема около 15-20 часа, в зависимост от маршрута и времето за престой в границите на другите държави.

За да стигнете до Киев с кола, можете да изберете маршрут през Румъния, Унгария и Словакия или през Румъния, Молдова и Украйна. Въпреки че маршрутът през Молдова

Съвети при пътуване до киев

  1. Проверете визовите изисквания – Преди да заминете за Киев, уверете се, че разполагате с всички необходими документи и че сте запознати с визовите изисквания за вашия паспорт.
  2. Използвайте обществения транспорт – В Киев има различни видове обществен транспорт, включително метро, автобуси и трамваи, които са удобни и евтини за използване.
  3. Внимавайте на трафика – Киев може да има интензивен трафик по време на пиковите часове, затова е важно да бъдете внимателни и да планирате своето време за пътуване.
  4. Бъдете внимателни за престъпността – Като всяка голяма град, Киев има престъпност, затова е добре да сте внимателни, особено в тъмните и отдалечени райони.
  5. Опитайте местната кухня – В Киев има много местни ресторанти, където можете да опитате вкусната украинска кухня. Опитайте вареники, борщ и други традиционни ястия.
  6. Носете удобни обувки – Киев е град, който изисква много ходене, затова е важно да носите удобни обувки, които ще ви помогнат да избегнете натоварването на краката си.
  7. Вземете си картата на града – Вземете си карта на Киев, за да можете да се ориентирате по-лесно в града и да намерите забележителностите, които искате да посетите.

Надяваме се, че тези съвети ще ви помогнат да планирате удобно и безопасно пътуване

Най-изгодните полети до Киев. Резервирайте самолетните си билети до Киев Украйна.

Най-изгодните полети до Киев. Резервирайте самолетните си билети до Киев Украйна.

Резервация по телефона за киев

За да направите резервация по телефона за Киев, можете да се свържете директно с авиокомпанията или туристическа агенция АеротурММ ОТДЕЛ РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ Телефон (+359 2) 946 11 08 (+359 2) 846 20 00 Факс (+359 2) 943 42 36 Мобилен (+359 ) 886 27 27 40 (+359) 888 11 69 69 ticketing2@aerotourmm.com, която предлага полети до Киев. Обикновено телефонните номера за контакт на авиокомпаниите и туристическите агенции са посочени на техните уебсайтове.

Преди да правите резервация по телефона, е добре да имате при себе си всички необходими данни, като датите на пътуване, броя на пътниците, информация за наличните места и цените на билетите. Също така е добре да имате подробности за вашата пътна виза, ако е необходимо, както и за всички други документи, които може да са ви нужни за пътуването до Киев.

Преди да направите резервация по телефона, е важно да проверите и онлайн за наличността на промоции и отстъпки, които могат да ви спестят пари. Също така можете да попитате оператора на телефона дали има налични отстъпки или специални оферти за резервации по телефона. В края на разговора, уверете се, че сте получили потвърждение за вашата резервация и всички подробности за полета, които ви интересуват.

Евтини самолетни билети до Киев‎

Евтини полети София-Киев

Опасни ли са полети до украйна заради войната?

В момента има конфликти в известни части на Украйна, но те не влияят на безопасността на полетите до Украйна. Международното летище в Киев е отворено и работи нормално. Няма ограничения за полети до Украйна, освен ако държавата, от която заминавате, не е наложила такива. Въпреки това, е препоръчително да следвате новините и да се консултирате с официалните органи, преди да пътувате до Украйна.

Евтини самолетни билети до Киев‎

Инфирмация за международното летище в Киев

Международното летище в Киев се нарича „Бориспол“ и е най-големият и най-заетият летищен комплекс в Украйна. Разположено е на около 29 км източно от центъра на Киев.

Летището разполага с два терминала – Терминал D, който обслужва международни полети и Терминал B, който е предназначен за вътрешни полети. Терминал D е модерен и просторен терминал, който предлага широк спектър от услуги за пътниците, включително ресторанти, магазини, банкови услуги, детски кътове, Wi-Fi и много други.

Летището е добре свързано с града, като има автобусни и маршрутни таксита, които свързват летището с центъра на Киев. Освен това, има и железопътна гара, която осигурява връзки с големите градове в Украйна.

Международното летище Бориспол е база на авиокомпаниите Ukraine International Airlines и Windrose Airlines, както и на няколко други международни авиокомпании. То обслужва множество международни дестинации в Европа, Азия, Северна Америка и други континенти.

 

софия киев wizz air | софия киев автобус | софия киев влак цена | sofia kiev flights | самолетни билети бургас киев

софия киев км | софия киев с кола