Меню Затваряне

Евтини самолетни билети до Букурещ

Евтини самолетни билети до Букурещ

Ако търсите евтини самолетни билети до Букурещ, можете да проверите полети до Букрещ от търсачката на горното меню или следните сайтове:
  1. Кiwi.com
  2. Myfly.bg
  3. Google Flights
  4. Skyscanner
  5. Airtickets.bg
  6. AerotourMM.com
  7. TravelManiaPlus

Тези сайтове предоставят възможност за сравняване на цените на билетите от различни авиокомпании и търсене на най-евтината оферта. Моля, имайте предвид, че цените на билетите могат да варират в зависимост от датата на пътуване, наличността на места и други фактори. Затова е препоръчително да проверявате цените редовно и да резервирате билетите си възможно най-рано, за да получите по-добри оферти.

Между България и Румъния има редовни полети на няколко авиокомпании, включително Bulgaria Air, TAROM и Wizz Air. Полетите обикновено отнемат около 1 час. Възможни са полети както от София до Букурещ, така и от други градове в България до Румъния, като например Варна, Бургас и Пловдив. Можете да намерите информация за полетните маршрути и графици на уебсайтовете на съответните авиокомпании или да използвате търсачки за самолетни билети, за да сравните цените на различните полети.
Евтини самолетни билети до Букурещ
Евтини самолетни билети до Букурещ

Ryanair до Букурещ

Ryanair предлага редовни полети от няколко града в Европа до Букурещ, включително от Лондон, Милано, Рим, Брюксел, Берлин, Франкфурт и др. Освен това, Ryanair има редовни полети и от градовете Пловдив и София в България до Букурещ. Можете да проверите информацията за наличните полети и графиците на Ryanair на техния уебсайт или на сайтове за резервации на самолетни билети, за да резервирате билети за полет до Букурещ.

 

Ryanair до Букурещ
Ryanair до Букурещ

София самолетни билети до Букурещ

Можете да намерите самолетни билети от София до Букурещ от няколко авиокомпании, като Bulgaria Air, TAROM и Wizz Air.

София клуж самолет

Можете да пътувате със самолет от София до Клуж с различни авиокомпании, като TAROM и Wizz Air. Използвайте търсачката от горното меню и изберете дати и град Клуж.
София тимишоара автобус
Можете да пътувате от София до Тимишоара с автобус. Има няколко автобусни компании, които предлагат транспортни услуги между двете града, като например FlixBus, Union Ivkoni и Altabus. Честотата и времето на пътуване може да варират в зависимост от компанията и датата на пътуване. За да намерите информация за автобусните линии и да закупите билети, можете да посетите уебсайтовете на автобусните компании или да използвате онлайн платформи за резервация на автобусни билети, като например Busbud, Omio и други.
Съвети за пътуване до букурещ
Ето няколко съвета за пътуване до Букурещ:

Разходка из историческия център: Букурещ е познат като „Малка Париж“ поради своите красиви архитектурни сгради. Разходката през историческия център ще ви даде възможност да разгледате множество забележителности, като Парламента, площада Университета, църквата Света Неделя и много други.

Опитайте традиционната кухня: Румънската кухня е вкусна и разнообразна. Пробвайте местни специалитети като „сарма“ (гроздови листа с плънка от ориз и месо), „мамалига“ (подобно на полента) и „мичи“ (традиционно ястие с говеждо месо).

Посетете музеи и галерии: Букурещ има много музеи и галерии, където можете да научите повече за историята и културата на Румъния. Музеят на селското стопанство и градинарството, Националният музей на Румъния и Музеят на селското стопанство и градинарството са само някои от музеите, които може да посетите.

Предпазете се от кражби: Букурещ е голям град, където може да има кражби. Не оставяйте ценни вещи без надзор, като например телефони и портфейли. Най-добре е да държите вещите си близо до тялото си.

Използвайте обществения транспорт: Букурещ има метро, автобуси и трамваи, които покриват голяма част от града. Цените на билетите са разумни, а използването на обществения транспорт е удобен начин да разгледате града.

Резервирайте в хотел или Airbnb предварително: Ако планирате да останете в Букурещ, е препоръчително да резервирате хотел

самолетни билети wizz | безбожно евтини самолетни билети |  летище отопени заминаващи | wizz air | ryanair | софия румъния самолети | wizz air разписание