Меню Затваряне

Евтини самолетни билети до Будапеща

Евтини самолетни билети до Будапеща

Евтини самолетни билети до Будапеща

Евтини самолетни билети до Будапеща: Можете да намерите евтини самолетни билети до Будапеща, ако резервирате билетите си достатъчно рано преди датата на пътуване и ако търсите за специални оферти и промоции.

Евтини самолетни билети от и до Будапеща, до всички дестинации.

Евтини самолетни билети до Будапеща

Ryanair полети от софия до будапеща

Ryanair предлага полети от София до Будапеща. За да намерите информация за разписанието на полетите и наличността на билети, можете да проверете чрез търсачка за самолетни билети от горното меню.

Ryanair предлага полети от София до Будапеща, като разписанието може да варира в зависимост от деня и времето на полета. Обикновено полетите с Ryanair от София до Будапеща се извършват два пъти седмично – вторник и събота.

При други авиокомпании, като например Wizz Air или Bulgaria Air, може да има различно разписание на полетите. Така че, ако търсите точно разписание на полетите, трябва да проверите уебсайта на съответната авиокомпания или да използвате търсачка на полети.

Евтини самолетни билети до Будапеща

София будапеща самолет

От София до Будапеща може да се пътува със самолет. Различни авиокомпании предлагат полети на този маршрут, като например Ryanair, Wizz Air, Bulgaria Air и др.

Полетите от София до Будапеща обикновено имат продължителност около 1 час и 30 минути. Можете да намерите различни варианти за директни и преки полети, като изберете от различните авиокомпании и разписания.

София будапеща с кола

От София до Будапеща може да се пътува с кола, като разстоянието между двата града е около 440 километра. Пътуването може да отнеме около 5-6 часа, в зависимост от пътните условия и трафика.

Можете да използвате магистралите А1 и М5, за да стигнете до Будапеща. На пътя има множество сервизни зони, където можете да почивате, да се храните и да заредите гориво.

Преди да пътувате с кола до Будапеща, уверете се, че имате нужните документи за преминаване на границата, като например валиден шофьорски лиценз, регистрационен документ на превозното средство и гранична застраховка.

София будапеща с влак

От София до Будапеща може да се пътува с влак, като има различни варианти за превозни средства и маршрути.

Най-често използваният маршрут е чрез Белград, като пътуването от София до Белград може да отнеме около 9 часа, а след това от Белград до Будапеща около 6 часа. Има и директни влакове от София до Будапеща, като те обикновено пътуват вечерта и пристигат на следващия ден.

За да резервирате билети за влак от София до Будапеща, можете да се обърнете към Българския железопътен транспорт,

Телефон за информация и помощ на клиенти денонощно на 02 931 11 11, от чужбина +359 2 931 11 11 Повече информация е налична в секция Информационен център БДЖ

където ще получите информация за разписанието, цените и наличността на места. Преди да пътувате, уверете се, че имате всички необходими документи за пътуване в Унгария.

София будапеща с автобус

От София до Будапеща може да се пътува и с автобус, като има различни автобусни компании, които предлагат този маршрут.

Обикновено пътуването с автобус от София до Будапеща отнема около 8-9 часа, в зависимост от маршрута и престойните места. Най-популярните автобусни компании, които предлагат този маршрут, са Flixbus, Union Ivkoni и други.

За да резервирате билет за автобус от София до Будапеща, можете да го направите онлайн чрез уебсайтовете на съответните автобусни компании или да се обърнете към техните офиси в София. Преди да пътувате, уверете се, че имате всички необходими документи за пътуване в Унгария.

Контакти

Адрес: гр.София, бул. “Кн. Мария Луиза” №100

Денонощна телефонна линия: 02 813 32 02 (обикновен телефон номер без допълнителни таксуване)

Съвети при пътуване до Унгария

Ето няколко съвета, които може да бъдат полезни за пътуване до Унгария:
  1. Проверете дали имате всички необходими документи за пътуване в Унгария, включително валиден паспорт или лична карта.
  2. Ако пътувате с автомобил, уверете се, че превозното средство отговаря на всички изисквания за движение в Унгария, включително зимни гуми или снежни вериги през зимата.
  3. Проверете вакцинационния си статус и се уверете, че сте получили всички необходими ваксини за пътуване до Унгария.
  4. В Унгария се плаща с форинти (HUF), затова е добре да имате малко местна валута със себе си.
  5. Внимавайте на обществените транспортни средства, особено в големите градове, където има много кражби.
  6. Унгарската кухня е много вкусна и разнообразна, затова не пропускайте да опитате местните ястия и напитки.
  7. В Унгария има много красиви градове и забележителности, като Будапеща, Дебрецен, Печ и други. Изберете си няколко места, които искате да посетите и планирайте времето си, за да можете да ги посетите.

Надяваме се тези съвети да бъдат полезни за Вашето пътуване до Унгария!