Меню Затваряне

Евтини самолетни билети до Барселона

Евтини самолетни билети до Барселона

Евтини самолетни билети до Барселона

Евтини самолетни билети до Барселона: Ето няколко съвета, които бихте могли да използвате, за да намерите евтини самолетни билети до Барселона:

 1. Сравнете цените на различни авиокомпании – използвайте онлайн търсачки като Skyscanner, Momondo или Kayak, за да видите какви цени предлагат различните авиокомпании.
 2. Резервирайте билетите си най-рано възможно – често авиокомпаниите предлагат по-ниски цени за билети, които са резервирани дълго преди датата на полета.
 3. Избягвайте пътуванията в пиковите сезони – ако можете да пътувате извън върха на сезона, цените на билетите ще бъдат по-ниски.
 4. Разгледайте възможността за преки полети – често полетите с прекачване са по-евтини, но могат да бъдат по-неудобни и да продължат повече време.
 5. Използвайте наградни точки или мили – ако имате кредитна карта, която ви дава наградни точки или мили за ползване на авиокомпании, можете да ги използвате за да платите по-малко за билетите си.
Евтини самолетни билети до Барселона
Евтини самолетни билети до Барселона

Полети софия барселона разписание

 

 1. Wizz Air предлага полети от летище София до летище Барселона-Ел Прат. Разписанието на полетите може да се различава в зависимост от деня на седмицата, но обикновено има поне един полет на ден. За повече информация и за резервация на билети можете да посетите уебсайта на Wizz Air.
 2. Ryanair предлага също полети от София до Барселона, но често са с прекачване в друг град. Разписанието на полетите може да се различава в зависимост от деня на седмицата и от града на прекачване, но обикновено има поне един полет на ден. За повече информация и за резервация на билети можете да посетите уебсайта на Ryanair.
 3. Bulgaria Air предлага също полети от София до Барселона, но не всеки ден. Разписанието на полетите може да се различава в зависимост от месеца и от деня на седмицата. За повече информация и за резервация на билети можете да посетите уебсайта на Bulgaria Air.

 

Полети софия барселона разписание
Полети софия барселона разписание

Съвето софия барселона пътуване

 1. Резервирайте билетите си най-рано възможно – често авиокомпаниите предлагат по-ниски цени за билети, които са резервирани дълго преди датата на полета.
 2. Избягвайте пътуванията в пиковите сезони – ако можете да пътувате извън върха на сезона, цените на билетите ще бъдат по-ниски.
 3. Проверете всички необходими документи за пътуване – уверете се, че имате валиден паспорт или лична карта и всички други необходими документи, преди да започнете пътуването си.
 4. Препоръчва се да се ядете и пиете преди пътуването, тъй като в борда на самолета не винаги се предлагат храна и напитки.
 5. Приближете се до летището достатъчно рано, за да избегнете ненужно притискане и да имате време за проверка на багажа, регистрация на полета и преминаване през контрола на безопасността.
 6. Ако имате нужда от специална подкрепа по време на пътуването си, свържете се с авиокомпанията предварително, за да уредите всичко необходимо.

Полети софия барселона wizz air

Wizz Air предлага полети от София до Барселона. Обикновено има поне един полет на ден, но разписанието може да се променя в зависимост от деня на седмицата. Времето на полета е около 3 часа.

За повече информация относно разписанието на полетите, цените на билетите и за резервация на билети можете да посетите уебсайта на Wizz Air – https://wizzair.com/bg-bg#/.

Преди да резервирате билети, проверете внимателно всички условия за полета, включително правилата за багаж, промени във времето на полета и други подробности.

Самолетни билети софия барселона цена

Цената на самолетните билети от София до Барселона може да варира в зависимост от множество фактори, включително датата на пътуване, авиокомпанията, от която резервирате билетите, както и услугите, които включва билетът.

Обикновено цените започват от около 70-80 евро за еднопосочен билет и около 140-160 евро за билет за двупосочен полет. Високите сезони могат да увеличат цените на билетите.

За да намерите най-добрата цена на билетите за вашето пътуване, препоръчваме ви да проверите търсачката от горното меню, за търсене на най-добрите цени на самолетни билети включват Wizzair, Easyjet, Ryanair and Bulgaria Air полети.

София барселона км

Разстоянието между София и Барселона е около 1937 километра.

Резервация по телефона

Много от туристически агенции предлагат възможността за резервация на самолетни билети по телефона. В този случай можете да се свържете директно с агенцията и да резервирате билета си чрез разговор с един от техните агенти за продажба на билети.

За да направите резервация по телефона, трябва да имате подходящи лични данни и информация за пътуването си, като датата на пътуване, харесваните маршрути и предпочитаната класа на обслужване.

Не забравяйте да проверите внимателно цените и условията на билета преди да направите резервацията си по телефона. Освен това, някои агенции може да взимат допълнителна такса за резервации, направени по телефона. Може да го напревете безплатно в АеротурММ София

ОТДЕЛ РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ

Телефон
(+359 2) 946 11 08
(+359 2) 846 20 00

Факс
(+359 2) 943 42 36

Мобилен
(+359 ) 886 27 27 40
(+359) 888 11 69 69

ticketing2@aerotourmm.com

Централен офис, София, ул. Шипка № 34

Вижте оферти за полети и резервирайте самолетни билети до Барселона онлайн, в офис или на 088 352 2322. Намерете евтини самолетни билети от Bulgaria Air, Wizz Air, Ryanair, Easyjet Топ оферти, промоции за самолетни билети с гарантирано най-ниски цени до Барселона