Меню Затваряне

Евтини полети до Рим

Евтини полети до Рим

Търсене евтини полети от София до Рим: Полети до Рим извършват четири авиокомпании: стандартните авиопревозвачи Bulgaria Air и AlItalia и низкотарифните WizzAir и Ryanair. Самолетите на първите три от тези авиокомпании кацат на летище Фюмичино, а полетите на Ryanair до Рим са до летище Чампино. Независимо кой превозвач предпочитате, ние можем да ви предложим полети до Рим на изгодна цена.

Евтини полети до Рим
Евтини полети до Рим

Възползвайте се от нашите предложения и не изпускайте шанса да посетите Рим – този удивителен огромен музей на открито: Колизеумът, Римският форум, Капитолийският хълм, Фонтанът ди Треви, Арката на император Константин Велики, Площадът Испания са само част от местата, които ви препоръчваме да посетите. Ватиканът е също в Рим, не пропускайте възможността да му се възхитите!

Евтини полети до Рим

Търсене евтини полети от София до Рим

Ако търсите евтини полети от София до Рим, може да използвате различни онлайн търсачката за самолетни билети от горното меню за търсене на полети и следвате няколко съвета:
 1. Резервирайте билетите си предварително – цените на билетите често са по-ниски, ако ги резервирате няколко месеца преди пътуването.
 2. Бъдете гъвкави с датите на пътуване – ако можете да пътувате в различни дни, може да откриете по-евтини билети.
 3. Разгледайте различните авиокомпании – сравнете цените на различните авиокомпании, за да откриете най-добрата оферта.
 4. Разгледайте възможностите за международни летища – някои летища може да бъдат по-евтини за полети до Рим.
 5. Следете за специални оферти – някои авиокомпании предлагат специални оферти за определени дати или дестинации.
 6. Пазете се от допълнителни такси – някои авиокомпании могат да имат допълнителни такси за багаж или за избор на места.

Можете да използвате търсачки за полети от други сайтове, като например kiwi.com , АеоротурММ или Myfly.bg, за да сравните цените на различни авиокомпании и да намерите най-добрата оферта за евтини полети от София до Рим. Желая ви успешно търсене и приятно пътуване!

Съвети за пътуване до рим

Ако планирате да пътувате до Рим, ето няколко полезни съвета, които може да последвате:
 1. Планирайте посещенията си заран – Рим е голям град с много забележителности, затова е добре да си направите списък с тези, които искате да посетите и да ги планирате заран.
 2. Разходете се пеша – много забележителности в Рим могат да бъдат достигнати пеша, затова е добре да разходите града пеша, за да видите както по-известните, така и по-малко популярни забележителности.
 3. Избягвайте пиковите часове – ако планирате посещения в популярни забележителности, избягвайте пиковите часове, за да намалите голямите опашки и да спестите време.
 4. Опитайте местната храна – италианската кухня е известна в целия свят, затова не пропускайте възможността да опитате местните ястия и напитки.
 5. Внимавайте за кражби – като в големите градове, кражбите на туристи са общо явление в Рим, затова бъдете внимателни с ценни вещи и пари.
 6. Купете Roma Pass – това е карта, която ви дава достъп до много забележителности в Рим и позволява да прескачате опашките на някои места.
 7. Отдайте се на атмосферата – Рим е град с богата история и култура, затова отдайте се на атмосферата и насладете се на всичко, което градът има да предложи.

!