Меню Затваряне

Евтини полети до Варшава

Евтини самолетни билети до Варшава

Евтини полети до Варшава :Полетите от София до Варшава се извършват от няколко авиокомпании, включително Bulgaria Air и LOT Polish Airlines. Времето за полет обикновено е около 2 часа и 30 минути. За да резервирате билети за полет от София до Варшава, можете да използвате онлайн търсачка от горното меню. Преди да заминете за Варшава, уверете се, че разполагате с всички необходими документи, включително валиден паспорт и виза, ако е необходимо. Също така е добре да се запознаете с местните обичаи и култура, както и да подготвите достатъчно време за разглеждане на града и околните забележителности.

Евтини полети до Варшава
Евтини полети до Варшава

Разписание на полети софия варшава

 • Wizz Air:
  • Понеделник: 13:35
  • Сряда: 09:50
  • Петък: 14:40
  • Неделя: 12:25
 • LOT Polish Airlines:
  • Ежедневно: 06:00, 13:10, 17:00

Моля, имайте предвид, че графикът на полетите може да се промени и е важно да проверите актуалната информация преди да резервирате билетите си.

 

София варшава съвети за туристи
София варшава съвети за туристи

София варшава съвети за туристи

Ето няколко съвета за туристи, които пътуват от София до Варшава:
 1. Проверете времето – Варшава има типично континентално климатично поведение, което означава, че могат да има значителни колебания в температурата през годината. Уверете се, че сте подготвени за всякакви условия.
 2. Изучете града – Варшава е богата на история, култура и забележителности. Преди да заминете, изучете какво да посетите и къде да ходите, за да оптимизирате времето си и да се насладите на града в максимална степен.
 3. Използвайте обществен транспорт – Варшава има добре развит обществен транспорт, който включва автобуси, трамваи и метро. Използването им е евтино и удобно, особено ако планирате да разглеждате града.
 4. Опитайте местната храна – Варшава е известна с богатството си от кулинарни специалитети. Опитайте местния шницел, говеждото варено и пирогите.
 5. Бъдете внимателни на високите цени – Варшава не е най-евтиният град в Европа, затова е важно да планирате бюджета си забележително и да сте внимателни на високите цени в туристическите зони.

Евтини самолетни билети до Варшава

София варшава полет времетраене-Евтини самолетни билети до Варшава

Времетраенето на полета от София до Варшава е обикновено около 2 часа и 30 минути. Обаче, времето може да варира в зависимост от маршрута на полета, условията за летене и други фактори.

София варшава км

Разстоянието по въздух между София и Варшава е около 1260 километра.

Ryanair варшава

Ryanair е нискобюджетна авиокомпания, която предлага полети до много дестинации в Европа, включително до Варшава. Компанията извършва полети от множество големи и малки летища, включително от летище София, до летище Шопен във Варшава.

Цените на самолетните билети за полети между Варшава и София

могат да варират в зависимост от различни фактори, като например датата на пътуване, наличността на места, авиокомпанията и други фактори. Обикновено цените за самолетни билети до варшава започват от около 50-60 евро и могат да стигнат до няколко стотин евро за по-скъпите класове и по-удобни места в самолета. За да намерите най-добрите цени за самолетни билети за желаната дата, е препоръчително да използвате онлайн търсачки за самолетни билети или да се свържете директно с авиокомпаниите, които извършват полети между Варшава и София.

Полети от полша до българия

Има няколко авиокомпании, които предлагат полети от Полша до България, като най-често се използват летищата във Варшава и Краков. Някои от авиокомпаниите, които извършват полети между Полша и България, са LOT Polish Airlines, Wizz Air, Ryanair и други. Разписанията и цените на билетите за тези полети могат да варират в зависимост от сезона и наличността на места. За да резервирате билети и да проверите наличността на полетите от Полша до България, може да използвате онлайн търсачки за самолетни билети или да се свържете директно с авиокомпаниите.

София варшава с кола

Пътуването от София до Варшава с кола е дълго и изисква внимание и подготовка. Разстоянието между София и Варшава е около 1670 км, което обикновено отнема около 16-18 часа с кола. За да сте подготвени за пътуването, е важно да проверите състоянието на пътищата по маршрута и да планирате маршрута си, като вземете предвид необходимите спирки за почивка и гориво. Освен това, е важно да имате подходящо осигурени превозни средства и да спазвате правилата за движение по пътя.

София варшава с влак

За да пътувате с влак между София и Варшава, трябва да направите преход от България към Сърбия, след това към Унгария и накрая към Полша. Съществуват различни опции за влакови маршрути и време за пътуване, но общо взето това може да отнеме между 20 и 30 часа в зависимост от конкретните маршрути и трансферите.

Вие можете да се информирате за наличните варианти за влакове и да закупите билети, като посетите сайтовете на Железници Сърбия (zeleznicesrbije.com), Мавроматика ( mavromatika.pl) или Железници Полша ( pkp.pl). Трябва да знаете, че между някои от границите може да има забавяния и чакане, поради което е важно да планирате достатъчно време за пътуване и да имате достатъчно търпение.

Резервация по телефона за софия варшава

Можете да направите резервация за полет от София до Варшава по телефона на авиокомпанията или директно обаждане към туристическа агеция Аеротур ММ
Телефон (+359 2) 946 11 08 (+359 2) 846 20 00 Факс (+359 2) 943 42 36
Мобилен (+359 ) 886 27 27 40 (+359) 888 11 69 69 ticketing2@aerotourmm.com.
За повече информация относно телефонните номера на авиокомпаниите, можете да проверите техните уебсайтове или да се обърнете към туристически агенции, които предлагат услуги за резервации на самолетни билети.