Меню Затваряне

Евтини полети до Будапеща

Евтини полети от София до Будапеща

Евтини самолетни билети от София до Будапеща

Евтини полети от София до Будапеща: Ако търсите евтини полети от София до Будапеща, може да разгледате следните авиокомпании от търсачка за самолетни билети през горната меню:
  1. Wizz Air – Предлага директни полети между София и Будапеща.
  2. Ryanair – Предлага полети с прекачване в Милано или Париж до Будапеща от София.
  3. Bulgaria Air – Предлага полети с прекачване в София или Виена до Будапеща от София.

Моля, имайте предвид, че цените на самолетните билети могат да се различават в зависимост от датата на пътуване, наличността на места и други фактори. Преди да резервирате билет, е добре да проверите няколко различни опции, за да намерите най-евтината цена.

Евтини полети до Будапеща
Евтини полети до Будапеща

Съвети за пътуване до Будапеща със самолет

  1. Разходка по река Дунав – Будапеща се намира на двата бряга на река Дунав, която е една от най-големите забележителности на града. Можете да разходите пеша по мостовете или да се качите на кръстопътните кораби, за да се насладите на красивите гледки.
  2. Посещение на Будингската пещера – Будингската пещера е най-известната пещера в Унгария и е обявена за световно културно наследство от ЮНЕСКО. Там можете да видите стаи с красиви сталактити и сталагмити, както и езера с подземни водопади.
  3. Релаксираща баня – Будапеща е известна със своите минерални бани, където можете да се отпуснете и да се насладите на топлите води. Най-известните бани са Свети Стефан, Гелий и Гелерт.
  4. Посещение на забележителности – Будапеща има много забележителности, които трябва да посетите, като например парламента, замъка Буда, рибната борса и музея на изобразителните изкуства.
  5. Опитайте унгарската кухня – Унгария е известна със своята кухня, която е много вкусна и изобилства от месни ястия, гулаш, лепешки, локши и др. Можете да опитате местната кухня в ресторантите или на пазарите.
  6. Разходка по площада Вьорьош – Площадът Вьорьош е един от най-живописните и живи места в Будапеща, където можете да намерите много ресторанти, кафенета, магазини и забележителности.

В Будапеща има 223 музея, като сред всички изпъква Националния исторически музей на Унгария. В града се провеждат много фестивали, като най-масовият е посветен на виното и се провежда през първата половина на септември.

Директни евтини полети от София до Будапеща има вторник, четвъртък и събота. За да ви предложим най-изгодните предложения на полети от София до Будапеща, ще е необходимо да зададете в нашата търсачка исковите данни: датите на пътуване, брой пътници и др.

Колко далеч е Будапеща от България?

Будапеща е столицата на Унгария и е разположена на около 500 км северно от България.

Колко дълъг е полетът до Будапеща от България?

Времето за полет от България до Будапеща зависи от множество фактори, като типа на полета, въздушната линия и трансферите. Обикновено полетът от София до Будапеща трае около 1 час и 30 минути.

Български посолтсви в будапеща контакти

Адрес на посолството на Република България в Будапеща: Budapest, 1125 Budapest, Istenhegyi ut 14/A

Телефон за контакти: +36 1 391 2962

Имейл адрес: bulgaria@t-online.hu

Уебсайт: https://www.mfa.bg/embassies/hungary

Работно време: Понеделник – Петък 09:00 – 17:00 часа

София будапеща полети райнер

Авиокомпанията Ryanair предлага полети от летище София до Будапеща. За да проверите наличните полети и цени, можете да използвате търсачка за самолетни билети от таз страница, по на горе. Там ще можете да направите резервация за желания полет и да получите допълнителна информация относно багажните правила и условията за пътуване.

Възможно ли да направя резервация за самолетни билети до Будапеща по телефона?

За да направите резервация за полет до Будапеща по телефона, може да се свържете директно с авиокомпанията или с туристическа агенция, която предоставя такива услуги

 

 

. Обикновено телефонните номера за контакт са посочени на уебсайта на авиокомпаниите или на сайта на туристическата агенция. Там можете да получите информация относно наличните полети, цените и да направите резервация.

АЕРОТУР ММ ОТДЕЛ РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБА НА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ
Онлайн базираната търсачка ще ви даде възможност за голям избор на самолетни билети от София до Будапеща както за директни полети, така и с прикачване.