Меню Затваряне

Евтини полети до Банког

Евтини полети до Банког

Столицата на Тайланд Банког е най-големият и в същото време най-бързо разрастващият се град в страната. Населението на града е над 9 млн. души. Банког е най-важният град в Тайланд в икономическо, културно и религиозно отношение

Евтини полети до Банког
Евтини полети до Банког

Евтини самолетни билети до Банкок

Резервирайте предварително: Резервирането на вашия полет няколко седмици или дори месеци предварително често може да ви помогне да спестите пари от самолетен билет.

Бъдете гъвкави с датите за пътуване: Полетите могат да бъдат по-евтини в определени дни от седмицата или през определени периоди от годината. Използвайте гъвкаво търсене на дати в уебсайтове за пътуване, за да сравните цените за различни дати.

Помислете за бюджетни авиокомпании: Бюджетните авиокомпании като AirAsia, Scoot и Nok Air често предлагат по-евтини полети до Банкок от големите авиокомпании.

Използвайте уебсайтове за сравняване на полети: Уебсайтове като Skyscanner, Kayak и Google Flights могат да ви помогнат да сравните цените на полетите на различни авиокомпании и да намерите най-евтината опция.

Регистрирайте се за бюлетини и програми за лоялност на авиокомпаниите: Авиокомпаниите често предлагат изключителни отстъпки и промоции на своите абонати и членове на програмата за лоялност.

Следете за промоции и разпродажби: Авиокомпаниите и уебсайтовете за пътуване често имат промоции и разпродажби, които могат да ви помогнат да спестите пари от полети до Банкок.

Не забравяйте винаги да проверявате правилата и условията на полетите и авиокомпаниите, преди да резервирате, тъй като някои бюджетни авиокомпании може да не включват багаж, храна или разпределение на местата, което може да доведе до допълнителни разходи.

Евтини полети до Банког

Банког е лидер по количество на забележителности в целия Тайланд. Главните исторически места са разположени на остров Ратанакосин. Един от най-важните символи на града е Големият кралски дворец – резиденция на тайландските крале.

Как да резервирам най-евтиния полет до Банкок?

За да резервирате най-евтиния полет до Банкок, можете да опитате следните съвети:

  1. Резервирайте възможно най-рано: Резервирането на полети с няколко седмици или дори месеци напред може да ви помогне да спестите пари.
  2. Бъдете гъвкави с датите на пътуване: Цените на полетите могат да варират в зависимост от деня от седмицата или от времето на годината. Използвайте функцията „гъвкави дати“ на сайтовете за резервации, за да сравните цените за различни дати.
  3. Разгледайте бюджетните авиокомпании: Бюджетни авиокомпании като AirAsia, Scoot и Nok Air често предлагат по-евтини полети до Банкок от големите авиокомпании.
  4. Използвайте сайтове за сравнение на цени на полети: Уебсайтове като Skyscanner, Kayak и Google Flights могат да ви помогнат да сравните цените на полети от различни авиокомпании и да намерите най-евтината опция.
  5. Абонирайте се за бюлетини и програми за лоялност на авиокомпаниите: Авиокомпаниите често предлагат изключителни отстъпки и промоции на своите абонати и членове на програми за лоялност.
  6. Следете за промоции и намаления: Авиокомпаниите и уебсайтовете за пътувания често имат промоции и намаления, които могат да ви помогнат да спестите пари при резервация на полет до Банкок.

Винаги проверявайте условията на полета и авиокомпанията преди да резервирате, тъй като някои бюджетни авиокомпании може да не включват багаж, храна или места, което може да доведе до допълнителни разходи.

Евтини полети до Банког
Евтини полети до Банког

Освен със своите исторически забележителности, Банког привлича хората от целия свят като шопинг дестинация и като място за успешно лечение в редица области. Тук широко се практикува и нетрадиционната медицина. Младите медици задължително практикуват в САЩ, Великобритания и Япония. Тайландският масаж е известен в целия свят.

Много хора намират евтини самолетни билето до Банког, за да съчетаят маниашкото си пазаруване и разглеждането на многобройните забележителности в града. Банког е един гигантски уличен пазар, на който има всичко: от зеленчуци до антиквариат. Все пак, за онези, които са решили да пазаруват в моловете, най-добрият начин да се сдобият с намаление на стоките от 5 до 70 %, е да закупят туристическа карта Tourist card.

 

Как да се намери най евтини самолетни билети до Банкок?

Банкок предлага атракции и за най-малките гости на града. Тук се намира най-големият океанариум в Юго-Източна Азия. В  него има повече от 30 000 риби и морски бозайници. Другото интересно място за децата в града е паркът „Светът на сафари“, който е разделен на две части: в първата има мечки, жирафи, тигри, антилопи и други подобни животни, а във втората – редки морски животни. И макар билетите за тези места да не са никак евтини, посетителите в тях винаги са много.

Придвижването в града може да става по няколко начина. С автобус, с метро (две подземни и една наземна линия), с кола под наем (което не се препоръчва предвид невъобразимия трафик в града), с такси и с мототакси (с него най-лесно се преодолява трафика). Единствено не зависещ от трафика е водният транспорт по река Чаухрая, който освен че е удобен, е и приятен.

До Банког може да се стигне с автобус от съседните страни, с влак и със самолет. Главното Банкогско летище Суварнабхуми е най-голямото в страната и е голям трансферен хъб. Много хора мечтаят да посетят екзотичния Тайланд, затова намирането на евтини самолетни билети до Банког трябва да започне по-отрано. My fly предлага много атрактивни цени на полети до Банког.

евтини самолетни билети до тайланд, софия банкок км, sofia bangkok flights, софия банкок самолетни билети, колко часа е полета до тайланд,
qatar airways,  flydubai,