Меню Затваряне

Безплатен багаж wizz air

Създайте незабравимо пътешествие с безплатен багаж от Wizz Air!

Пътуването с Wizz Air е още по-удоволствие с безплатния багаж, който можем да ви предложим. Освободете се от безпокойството за допълнителни такси и се наслаждавайте на комфортното си пътуване с всички вещи, които ви са необходими.

Wizz Air - Biquipedia, a enciclopedia libre

Свобода и удобство

С нас можете да се наслаждавате на свободата да вземете всички свои неща без да се тревожите за теглото или размерите на багажа ви. Нашата политика за безплатен багаж ви позволява да се наслаждавате на максимален комфорт и удобство по време на пътуването.

Идеален избор за икономично пътуване

Wizz Air е вашият идеален избор, ако търсите икономични възможности за пътуване без компромис в качеството. С безплатния багаж, който предлагаме, вие спестявате още повече, като имате възможност да се наслаждавате на вашите пътувания без скъпи допълнителни такси.

Погрижете се за всичко необходимо

Не се обезпокоявайте за ограничения и допълнителни разходи. Вземете със себе си всичко необходимо за вашия приключенски полет, отличавайки се с пълна свобода и удобство. С безплатен багаж от Wizz Air, вие контролирате вашето пътуване.

Лесна и бърза резервация

Планирайте вашето пътуване бързо и лесно чрез нашия уебсайт или мобилно приложение. Изберете вашите дати и дестинация, и добавете вашите предпочитани услуги към вашата резервация. Насладете се на сигурно и ефективно пътуване с безплатен багаж от Wizz Air.

Осигурете си своят безплатен багаж сега и се подгответе за вълнуващи пътешествия с Wizz Air. Нека вашият следващ полет бъде изпълнен с комфорт, свобода и незабравими спомени!