Остров Кипър се намира в Източното средиземноморие. Средиземноморският климат прави Кипър в една от предпочитаните дестинации за туризъм, тъй като трите от четирите сезона са благоприятни за почивка на море.

Средно 3 млн. туристи посещават острова за една година. Къпър е посещаем и от много бизнесмени, тъй като много световни компании са разположили тук своите офиси. За обслужване на този пътникопоток  на острова са изградени три международни пътнически летища: в Ларнака, Пафос (Република Кипър) и Еркан в Никозия (Севернокипърска турска република). И до трите летища ние от Myfly можем да ви предложим билети на наистина атрактивни цени.
evtini-bileti-do-kipar

Евтини самолетни билети до Кипър предлага низкотарифната компания Виз еър (Wizz air). Aвиокомпанията България еър (Bulgaria Air) също изпълнява полети по маршрут от София до Ларнака. До същия град в Кипър може да се лети от Варна и Бургас, но полетите са с прекачване, а цената на билетите не може да бъде наречена ниска.

До другите две летища в Кипър се стига с полет от Солун или от Истанбул. В зависимост от това до къде на Кипър пътувате и къде правите трансфер, ще ви бъдат необходими само лична карта или и паспорт. Република Кипър е член на Европейския съюз, за там можете да пътувате с лична карта, но ако се налага да правите  трансфер в Турция например, или ако ще пътувате до летище Еркан, ще трябва носите паспорта си. За която и част на Кипър да пътувате, ще е хубаво да имате застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“, която ще ви позволи да се възползвате от безплатна първа медицинска помощ, стоматологична помощ или ще ви покрие разходите за лекарства.

Разбира се, всяко пътуване изисква по-прецизна подготовка, особено ако пътувате за тази дестинация за първи път. Ние от Myfly освен евтини самолетни билети до Кипър, можем да ви предложим настаняване в хотел на острова на приемлива цена, да отговорим на всичките ви въпроси относно пътуването ви до Кипър и да ви дадем ценен съвет. Ако решите да ни се доверите, ние ще докажем, че сте направили правилно своя избор!

Сподели+

Повече в Blog
Евтини самолетни билети до Истанбул.

   Един от най-величествените градове на планетата – Истанбул Мистериозен и величествен, шумен и невероятно красив, Истанбул е мостът между Европа и Азия,...

Затвори